Esittely
Palvelut
Hinnasto
Ajankohtaista
Palaute
Keskustelufoorumi
Linkkejä

Esittely

Meridianne sijaitsee fyysisesti osoitteessa Brahenkatu 18b kauneuskeskus alakerran liiketilassa ja Luontaishoitolan hoitola- ja kokoustila samassa talossa 3.kerroksessa asunto 19. Eli aivan linja-autoaseman takalaidalla. Puutorilta tullessa olemme melkein Onnimannin alapuolella ja vastapäätä juutalaisten synagoogaa.
Parkkipaikkoja on yleensä hyvin lähistöllä ja paikallisliikenteen bussipysäkki on linja-autoasema Aninkaistenkadulla tai Puutorilla Maariankadulla.
Torille on 10 minuutin kävelymatka ja samoin rautatieasemalle, joten sijaintimme on aivan loistava. Meridiannesta löydät kauneuspalveluita, jalkahoitoa, erilaisia hierontahoitoja, kiinalaisen lääketieteen mukaisia hoitoja, energiahoitoja, tarotluentaa, tuotemyyntiä ja tuote-esittelyä.
Kotikutsuja voi järjestää hoito- ja hyvinvointiteemoin ja samalla kerralla on joitain tuotteita ostettavana tai tilattavana.Kätevää siis!
Meidät voit löytää erilaisista tapahtumista ja voit kutsua mukaan omiin tapahtumiisi tai yhdistyksen tapahtumiin sopimuksen mukaan. Voimme tehdä näytehoitoja, puhua jonkin hyvinvointiin liittyvän asian tiimoilta, pitää tuote-esittelyjä ja tarotluentaa/kanavointia.
Olemme mukana messuilla mahdollisuuksien mukaan.
Uudessa 3.kerroksen tiloissa järjestetään kerran kuussa avoin Healingilta klo 18-20(oviraha 10€) sekä erilaisia kursseja ja kahtena torstai-iltana kuussa Hyvinvointi-ilta klo 18-21 vaihtuvin teemoin ja luennoitsijoin. (oviraha 15€)
Meridiannessa työskentelee korkeintaan kaksi ihmistä samaan aikaan, yleensä yksi.
Olemme auki ajanvarausten mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.
Kauneuspuolen palveluista vastaa Patty Doan, hoitopuolen palveluista Anne Nevantausta. Keskiviikkoina iltaisin klo 15 alkaen Maria Hietanen on työssä 3.kerroksen tilassa. Maria tekee klassista hierontaa, energiahoitoa sekä yrttinyyttihierontaa.Kerran kuussa torstai-iltapv-ilta Reetta Appelblom.Reetta on intuitiivinen parantaja ja tekee myös päähierontaa sekä uutena hoitona kehon vyöhyketerapiaa opiskelijahinnalla.

Koulutamme itseämme ja pyrimme vastaamaan ajan haasteisiin tarjoamalla myös jotain uutta hoitomuotoa ja palvelua.
On hyvä seurata Ajankohtaista-sivulta mitä milloinkin on tarjouksessa tai milloin olemme poissa, messuilla, milloin on Healingilta, kursseja ja Hyvinvointi-iltojen teema kullekin tulevalle kerralle.
Olit mies tai nainen, niin olet sydämellisesti tervetullut Luontaishoitola Meridianneen.

Anne Nevantausta p. 045-1379317
jalkahoito, kiinal. lääketiede, tarot,energiahoidot, tapahtumat
3.krs.as 19
Maria Hietanen p. 040-1484762
klassinen hieronta, yrttinyyttihieronta, energiahoito
Patty Doan p. 044-9586500
ripset, kynnet, meikkaus, sokerointi
Trini p. 040-5122538
naisten hiusten leikkaus, kynnet
Reetta Appelblom p. 040-5747300
vyöhyketerapia, intuitiivinen parannus, intial.päähieronta
Reettan hoidot 3.krs. as 19